Let it rain

Αυτό ισχύει για τη βροχή και ό,τι άλλο θα θέλαμε να είναι διαφορετικό στη ζωή μας, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε διότι δεν εξαρτάται από εμάς.

Μπορούμε να παλεύουμε, να φωνάζουμε, να γκρινιάζουμε, να σκεφτόμαστε πόσο άτυχοι είμαστε επειδή βρέχει ενώ εμείς δεν το θέλουμε (για οποιονδήποτε λόγο). Ή μπορούμε να δούμε τον καιρό, να πάρουμε την ομπρέλλα μας και βγούμε έξω, να συνεχίσουμε με τη ζωή μας, χωρίς να κρίνουμε τη στιγμή.

Και σιγά σιγά ίσως αρχίσουμε όχι μόνο να αποδεχόμαστε τη βροχή κάτω από την ομπρέλλα μας, αλλά να απολαμβάνουμε τον ήχο από τις σταγόνες που πέφτουν. Ή να αναγνωρίσουμε ότι η βροχή ποτίζει τις σοδειές που μας θρέφουν, τα δέντρα και τα λουλούδια που απολαμβάνουμε. Ή ακόμη και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη που έχουμε ομπρέλλα ενώ άλλοι δεν έχουν. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε την ομπρέλλα μας με κάποιον άλλον και να βοηθήσουμε.

Η πρόσκληση λοιπόν, η προτροπή μέσα από την πρακτική του mindfulness, είναι να εξερευνήσουμε ποια είναι η σχέση που επιλέγουμε να έχουμε με τα γεγονότα της ζωής μας. Από τα μικρά - όπως τον καιρό - μέχρι τα πιο μεγάλα.

Το επιστημονικά τεκμηριωμένο ομαδικό βιωματικό Πρόγραμμα Μείωσης Άγχους μέσω Mindfulness (MBSR) βοηθάει να καλλιεργήσουμε μια φιλική σχέση με τον εαυτό μας και τη ζωή μας και να απολαμβάνουμε περισσότερο, ζώντας με λιγότερο στρες και μεγαλύτερη διαύγεια, υγεία και ηρεμία.

Ξεκινάει 29/9 online με ζωντανή σύνδεση μέσω Zoom και διαρκεί 8 εβδομάδες. Ανοιχτή ενημερωτική παρουσίαση 29/9 & 1/10. Κράτηση θέσης: www.onebreath.eu/mbsr⁠


14.png

Εντάξτε τη θεραπευτική πρακτική mindfulness στη ζωή σας

Έναρξη Οκτώβριος 2020.

Μάθετε για το πρόγραμμα Mείωσης Άγχους με βάση το Mindfulness που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, για πληθώρα από ιατρικές και ψυχολογικές παθήσεις (κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, υπέρταση, καρκίνος, αυτοάνοσα, burnout).


Read More_New Lettering.png
 
InspirationMyrto LegakiLetter