When Things Fall Apart • Pema Chödrön

when things fall apart.jpg

Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία της αμερικανίδας βουδίστριας μοναχής, δασκάλας και συγγραφέως Pema Chödrön, μεταφρασμένο και στα ελληνικά.

Έχουμε μια θεμελιώδη ευκαιρία να βιώσουμε την ευτυχία και παρόλ' αυτά συχνά την προσπερνάμε, χαμένοι μέσα στις προσπάθειές μας να γλυτώσουμε από τον πόνο και τις δυσκολίες της ζωής. Μέσα από την προσωπική της εμπειρία και αντλώντας από τη Βουδιστική παράδοση, οι απλές και γεμάτες συμπόνοια συμβουλές της Pema Chödrön για το τι να κάνουμε όταν όλα γύρω μας καταρρέουν, όταν βυθιζόμαστε στην απόγνωση και στο φόβο, αποτελούν μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση.

Η Pema Chödrön διδάσκει πως υπάρχει μόνο μια προσέγγιση που μπορεί να φέρει σε βάθος αλλαγές και αυτή η προσέγγιση είναι να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό τον πόνο και να γνωρίσουμε τις δύσκολες στιγμές με φιλικότητα, ενδιαφέρον και περιέργεια. Εκεί, στη μέση του χάους, μπορούμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την αγάπη που είναι άφθαρτες. Επίσης αναφέρεται στο πώς να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές αλλά και στο πώς να τις χρησιμοποιήσουμε για την προσωπική μας ολοκλήρωση και ευτυχία. 

"Ένα βιβλίο γεμάτο χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να φέρουν τάξη και αρμονία
στη διαταραγμένη καθημερινότητά μας"
Publisher's Weekly. 

 

Ελληνική Έκδοση

Πρωτότυπη Έκδοση 

b152291.jpg