Full Catastrophe Living • Jon Kabat-Zinn

0345536932.jpg

Το βιβλίο ορόσημο για το mindfulness, το διαλογισμό και τη θεραπεία από τον Δρ. Jon Kabat-Zinn. Το στρες παίρνει την ενέργειά μας, υπονομεύει την υγεία μας και αν το επιτρέψουμε, μικραίνει τη ζωή μας. Μας κάνει πιο ευάλωτους στο άγχος και την κατάθλιψη, την αδυναμία σύνδεσης και την ασθένεια.

Βασισμένο στο φημισμένο πρόγραμμα Μείωσης Άγχους με Βάση το Mindfulness, αυτό το κλασσικό και πρωτοποριακό βιβλίο - που ανέδειξε έναν εντελώς καινούριο κλάδο στην υγεία και την ψυχολογία - μας δείχνει πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποδεδειγμένες προσεγγίσεις που συνδυάζουν σώμα και νου μέσα από το διαλογισμό και τη yoga, για να καταπολεμήσουμε το στρες, να φέρουμε περισσότερη ισορροπία στο σώμα και στο νου αλλά και να ενδυναμώσουμε την υγεία και την αίσθηση ευεξία μας.

Εφαρμόζοντας αυτές τις πρακτικές mindfulness στην καθημερινή ζωή μας, μπορούμε να μάθουμε μέρα με τη μέρα πώς να διαχειριζόμαστε τον χρόνιο πόνο, να θεραπευτούμε, να μειώσουμε το άγχος και την αίσθηση πανικού και να βελτιώσουμε τη συνολική ποιότητα της ζωής μας, τις σχέσεις μας και τα κοινωνικά δίκτυα μέσα στα οποία λειτουργούμε.

Περιέχει τις τελευταίες έρευνες που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, ένα λεπτομερές πρόγραμμα πρακτικής, ιστορίες συμμετεχόντων καθώς και πρακτικές συμβουλές για όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν οι ίδιοι στην βελτίωση και τη διατήρηση της υγείας τους σε όλα τα επίπεδα.

Πρωτότυπη Έκδοση