One Breath Mindfulness Center Ελλάδα

What our students say

 

“Ιδιαίτερα ευεργετική η επίδραση του προγράμματος στην καθημερινότητά μου, με βοηθάει να ελέγχω τις απότομες εξάρσεις λόγω θυμού ή άγχους και να διαχειρίζομαι καλύτερα τον τρόπο που αντιδρώ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στρεσάρομαι λιγότερο και να μην αντιμετωπίζω τόσο συχνά τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που εμφανίζονταν στον οργανισμό μου και με τρόμαζαν.” Βάνα Χριστοπούλου, CEO ΒΙΑΠ MENTEL, πρόγραμμα mindfulness

 
 

“Αυτό που μου πρόσφερε το MBSR ήταν η ευκαιρία να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και στο σώμα μου και να παρατηρήσω πως είμαι εγώ με εμένα (πως τοποθετούμαι στο χώρο, πόσο χώρο και χρόνο μου επιτρέπω, πώς/αν/πόσο διεκδικώ), ασχέτως των υπολοίπων άλλων γύρω μου. Βρήκα το πρόγραμμα ένα πολύτιμο εργαλείο που αξιοποιεί κάτι που όλοι διαθέτουμε, την αναπνοή, μέσω της οποίας μπορεί η καθημερινότητά μας να βιωθεί πιο γαλήνια και απολαυστικά.“ Δήμητρα Μαλέα, Ψυχοθεραπεύτρια, πρόγραμμα mindfulness MBSR

“Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα, αναζητώντας ψυχική υποστήριξη στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Η εμπειρία πολύτιμη. Έμαθα, κάτι καινούριο για μένα, να προσπαθώ να αναζητώ σε κάθε ενέργειά μου, σε κάθε ερέθισμα από το περιβάλλον, τι νιώθω. Τι αισθήματα μου δημιουργούνται. Ακόμα, να προσπαθώ να συνειδητοποιώ τι κάνω, τι βλέπω, τι ακούω κάθε στιγμή. Και κυρίως, να εκτιμώ και να χαίρομαι με αυτά που θεωρούσα δεδομένα. Σε ευχαριστώ πολύ Μυρτώ μου για αυτά τα νέα μονοπάτια που μου άνοιξες.” Νικολέτα Αντωνοπούλου – Χριστοδουλάκη, πρόγραμμα mindfulness MBSR

 
 

“Ένιωσα ευγνωμοσύνη που συμμετείχα στο πρόγραμμα. Επανασυνδέθηκα με το σώμα μου, το χτύπο της καρδιάς μου, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι οι σκέψεις ή τα συναισθήματά μου. Προσαρμόζομαι ευκολότερα στα απρόοπτα της καθημερινότητάς μου, δεν σταματάω να αναπνέω, δεν τα χάνω. Βρήκα ένα σημείο αναφοράς, την αναπνοή μου.” Έλενα Παστιάδη, Δικηγόρος, πρόγραμμα mindfulness MBSR

"The mindfulness program was delivered with great professionalism, care and attention to detail. Our collaboration has been overall excellent and the feedback from participants very positive. Myrto was warm, open and very knowledgeable in her area of expertise, creating a positive and open environment for exploration and learning during the program. With her experience in the corporate world and her embodied teaching style, she has made a significant impact among attendees."
Μαίρη Τσαγκαράκη & Ulrich Schwoerer, HR Director & CEO,
ROCHE Diagnostics, 
corporate mindfulness programs

 
 

“The mindfulness workshop with Myrto was the introduction to our strategy session for 2019. It was the first mindfulness experience for many and triggered so diverse and interesting discussions within the team, the perfect way to lead into a very lively strategy session. Myrto introduced us in the best possible way, combining science with practice, to the ability to work out your mind, control it and enable it to create new pathways. Priceless!”  
Άσπα Παλημέρη, Country Manager, Greece, Cyprus & Malta, Mastercard, corporate mindfulness workshop

"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σε τόσο λίγο χρόνο θα έβλεπα τόσο μεγάλες αλλαγές στον εαυτό μου, και μάλιστα σε αυτά που θεωρούσα ότι είναι "εγγενή" χαρακτηριστικά μου και, συνεπώς, δεν αλλάζουν. Έχω διαύγεια, ηρεμία, υπομονή, καλοσύνη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."
Ελένη Αλεξίου, Δικηγόρος, Partner Alexiou Kosmopoulos Lawfirm, πρόγραμμα mindfulness MBSR

 
 

“To πρόγραμμα με βοήθησε να γνωρίσω καλύτερα τα συναισθήματά μου και να έρθω σε καλύτερη επαφή με την αναπνοή και το σώμα μου. Οι συναντήσεις μου προσέφεραν ηρεμία και γαλήνη και τρόπους αντιμετώπισης στρεσογόνων καταστάσεων.”
Κατερίνα Νικολάου, Τράπεζα Πειραιώς, εταιρικό workshop mindfulness

“Ήρθα σε επαφή με το σώμα μου και ανακάλυψα "το λιμάνι της αναπνοής μου" στη ζωή μου, εκεί όπου μπορώ να επιστρέφω και να είμαι ασφαλής κάθε φορά που δυσκολεύομαι. Βοηθήθηκα να καταλάβω πόσο άγχος είχα και κατάφερα να το μειώσω παίρνοντας απόσταση από τις δύσκολες καταστάσεις. Αναγνωρίζω όλο και πιο πολύ πόσες στιγμές λειτουργώ μηχανικά, χωρίς να στέκομαι και να ζω το παρόν στην καθημερινότητα μου. Ένοιωσα ευγνωμοσύνη, καλοσύνη και αγάπη για τον εαυτό μου και η καθημερινή πρακτική με βοηθά στο να μη ξεχνώ να με φροντίζω κάθε μέρα. Αισθάνομαι περισσότερο χαρούμενη, αναπνέω καλύτερα και κοιμάμαι καλύτερα. Μυρτώ, σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη, την υπομονή και την επιμονή σου σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ και τα μέλη της ομάδας μου που με συντρόφευσαν με την δική τους "αναπνοή".”
Όλγα Τσαγκαράκη, Ψυχοθεραπεύτρια / Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης, πρόγραμμα MBSR

 
 

“Ένα εξαιρετικό retreat που αποτέλεσε σπουδαία ευκαιρία για να εισχωρήσω σε πιο μεγάλο βάθος στο διαλογισμό και το mindfulness. Για μένα ως γιατρό, είναι σημαντική η επιστημονική υποστήριξη και τεκμηρίωση που υπάρχει παγκοσμίως για αυτή τη μέθοδο.” 
Γιώργος Χλωρός, Ορθοπεδικός Χειρουργός, All Day Mindfulness Detox Retreat Καπανδρίτι 2018 

“Ήρθα με ανυπομονησία και διάθεση να γνωρίσω κάποια τεχνική που θα με βοηθήσει να διαχειριστώ τόνους άγχους που πολλές φορές με ακινητοποιεί. Έζησα μια αίσθηση ευεξίας και αισιοδοξίας έμπρακτα.” 
Θεοδώρα Χαρατσίδου, σεμινάριο mindfulness

 
 

“Ξεκίνησα με πολλή χαρά την ημέρα – επιτέλους λίγο φροντίδα στον εαυτό. Πραγματικά ξεκλείδωσα κομμάτια του εαυτού μου που ήταν πολύ καιρό κλειδωμένα. Ήταν μια εμπειρία πολύ δυνατή και θα ήθελα να βάλω το mindfulness στην καθημερινότητά μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο πρόγραμμα 8 εβδομάδων. Ευχαριστώ Μυρτώ!” 
Μαρία ΠασχαλίδηAll Day Mindfulness Detox Retreat Καπανδρίτι 2018

“Το retreat ήταν ένα total immersion στο mindfulness με απόλυτα βιωματικό τρόπο – και άψογα οργανωμένο από κάθε άποψη. Ένα δώρο που αξίζει να κάνει κανείς στον εαυτό του!» 
Φούλα Στρατηγάκη, All Day Mindfulness Detox Retreat Καπανδρίτι 2018

 
 

“Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θαυμάσιο αυτό τριήμερο. Ήταν ένας τέλειος συνδυασμός διαλογισμού, περιβάλλοντος, φύσης, συγκίνησης και ψυχικής ανάτασης, αλλά και ζωντάνιας! ”
Μάρω Γρηγοριάδου, Mind Body Detox Retreat Ampeliona 2018

“Εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο! Απευθύνεται τόσο σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το διαλογισμό, όσο και σε εκείνους που θέλουν έναν καλύτερο τρόπο ανταπόκρισης και όχι απλής αντίδρασης στις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά. Θερμά συγχαρητήρια!”
Θανάσης Παπαδημητρίου, mindfulness workshop Τράπεζα Πειραιώς 2018

 
 

“Έχοντας χάσει πολλές στιγμές – χρόνια – χαμένη στις σκέψεις του νου, το πρόγραμμα με βοήθησε να μπορώ να επιστρέφω στο παρόν και σε αυτό που υπάρχει πάντοτε, αλλά δεν πρόσεχα ποτέ, την αναπνοή. Συνειδητοποίησα επίσης ότι εκτός από τον νου «που κάνει τη δουλειά του», όπως λέει η Μυρτώ, έχω (και) σώμα... Μαζί με αυτά προέκυψε η επιθυμία να με φροντίσω, ξεκινώντας από το χρόνο που αφιερώνω μέσα στη μέρα στον εαυτό μου και την πρακτική, αλλά και σε κάθε επίπεδο (ξεκούραση, φαγητό κ.λπ.). Ήδη, με αφορμή όσα δυσάρεστα συνέπεσε να μου συμβούν κατά τις εβδομάδες του προγράμματος, βλέπω ότι μπορώ πια να δέχομαι ό,τι έρχεται πολύ πιο γαλήνια και αισιόδοξα. Ευχαριστώ πολύ τη Μυρτώ που μας οδήγησε με τόση ευαισθησία, ζεστασιά και χάρη σε αυτό τον δρόμο, που ήταν πάντοτε εκεί, αλλά δεν τον είχα δει.”
Βιργινία Περάκη, πρόγραμμα mindfulness

"Έμαθα να ηρεμώ καλύτερα και ένιωθα ανανεωμένη μετά από κάθε μάθημα. Συνδέθηκα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και είδα με έκπληξη ότι μοιραζόμαστε παρόμοιες δυσκολίες και προκλήσεις στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που με βοήθησε. Η Μυρτώ είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος με καταπληκτική ενέργεια την οποία μοιράζεται απλόχερα σε όλα τα μαθήματά της.”
Μαρία Δημητριάδου, πρόγραμμα mindfulness

 
 
 

“Mε βοήθησε να ξαναέρθω σε επαφή με το σώμα και την αναπνοή μου, με έναν πολύ αποκαλυπτικό τρόπο. Επίσης με βοήθησε να μην ταυτίζομαι με τα συναισθήματα, ιδίως με τα δυσάρεστα. Και όσο περνάει ο καιρός, νιώθω αυτές τις αλλαγές να μεγαλώνουν και να ριζώνουν στην καθημερινότητά μου.”
Δάφνη Δαυίδ, Ψυχοθεραπεύτρια, πρόγραμμα mindfulness

"Ομολογώ ότι το πρόγραμμα, η επαφή μεταξύ μας και οι εμπειρίες που ανταλλάξαμε με βοήθησαν πολύ. Σ΄αυτό το διάστημα της εξάσκησης αισθάνθηκα μια ηρεμία και αυτοπειθαρχία. Κατάλαβα επίσης ότι μπορώ να ελέγχω συνειδητά και να ορίζω κάθε μέρος του σώματός μου."
Μάρω Γρηγοριάδου, πρόγραμμα mindfulness

 
 

"To retreat γέμισε τις μπαταρίες μου και καθάρισε το μέσα μου. Μου έκανε πολύ καλό. Έχω βάλει την πρακτική στη ζωή μου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το βασικό ειναι ότι ακόμα επανέρχομαι στην επίγνωση μου και νιώθω ακόμη το effect από το Σαββατοκύριακο. Χθές είχα να διαχειριστώ ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό θέμα και τα κατάφερα περίφημα. Το retreat ήταν βάλσαμο!"
Ελίνα Σταύρου-Μπότσαρη, Manager HSBC Bank, Mind Body Detox Retreat Αμπελιώνα

“Το workshop ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση της μεθόδου, που μας έβαλε τις βάσεις και την όρεξη για να ασχοληθούμε με το διαλογισμό, με κέρδος την εσωτερική χαρά και ευεξία!”
Ραφαήλ Μελαχροινός, Mindfulness Essentials

 

“Σταδιακά και χωρίς προσπάθεια, αρχίζω να γνωρίζω πώς είναι η 'εγκατάλειψη' από τις προσδοκίες, τις σκέψεις, τα συναισθήματα. Ευχαριστώ για την εμπειρία και την επαφή με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες."
Ράνια Καραμπά, Ψυχολόγος, πρόγραμμα mindfulness

“Η αφορμή για τη συμμετοχή μου στο Mindfulness Essentials ήταν η περιέργεια να γνωρίσω ένα διαφορετικό τρόπο για το πώς μπορείς να γίνεις ένας καλός παρατηρητής του σώματος, των σκέψεων,του εαυτού σου στο εδώ και τώρα! Παρακολουθώντας την απολαυστική και εμπνευστική ομιλία της εκπαιδεύτριας ανακάλεσα μια φράση από ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο: "Ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να διαλύει τις ψευδαισθήσεις, είναι άγριο θηρίο και βαθύς ωκεανός μαζί". Είναι ωραίο να μη σου ζητάει κάποιος ν' αδειάσεις το μυαλό σου από τις σκέψεις, ακόμα και από τις πιο δυσάρεστες, αλλά να σου δείχνει τρόπους να τις βιώνεις πιο ουσιαστικά! "
Αρετή Στεφανάκη, Εκπαιδευτικός & Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Mindfulness Essentials

 

"Προς το τέλος της πρώτης πρακτικής άσκησης ένοιωσα κυριολεκτικά ότι μπορούσα και...ανέπνεα! Σταδιακά, έμαθα να παρατηρώ στο παρόν, χωρίς διάθεση κριτικής και αυτομαστιγώματος, και ένοιωθα το στρες μου να μειώνεται. Κατάλαβα ότι έχω μάθει να λειτουργώ με ένα διαρκές επίπεδο στρες που νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό, ενώ δεν είναι. Φεύγοντας, οι 'κεραίες' μου ήταν περισσότερο συντονισμένες στο παρόν και παρατηρούσα λεπτομέρειες που διαφορετικά θα μου διέφευγαν."
Δρ. Αλέξης Μπράιλας, Εκπαιδευτικός, Ψυχολόγος, Mindfulness Essentials

“To workshop μου έδωσε την βεβαιότητα ότι μπορώ, με απλές τεχνικές και λίγο χρόνο, να βοηθηθώ στο να εκτιμώ και να διαχειρίζομαι ακόμη καλύτερα την κάθε στιγμή.”
Λίζα Βιντζηλαίου, Mindfulness Essentials

 
 

"In my lifetime I’ve been in thousands of seminars, workshops, sessions, classes. You name the method; I’ve done it. Along the path I’ve met hundreds of teachers, instructors, coaches, gurus, prophets and a few messiahs. And after all these miles I have one simple distinction for them: The ones that teach their stuff and the ones that live by them. Myrto is definitely the latter. An inspirational and gifted teacher."
Dimitris Tsouchlos, Master Executive Coach, Human Technology

"Από τότε που ξεκίνησα Open Floor έχει αλλάξει η ζωή μου. Κάθε εβδομάδα δίνεται η ανέλπιστη ευκαιρία στο σώμα μου να εκφραστεί όπως θέλει χωρίς κανόνες. Αυτή η ξεχασμένη σωματική ελευθερία και αίσθηση χαράς επεκτείνεται από το σώμα, στο συναίσθημα, στη σκέψη, στο πνεύμα και με ακολουθεί για πολλές ημέρες."
Kατερίνα Kολαίτη, Open Floor

 
 

"I feel lighter and emotionally cleansed and overwhelmed with the positive energy all at the same time!"
Nilufer Atalay, Open Floor

 

“O 6 χρονος γιός μας αντιμετώπιζε δυσκολία να αποκοιμηθεί τα βράδυα. Μετά από περίπου ένα μήνα η κατάσταση του δημιουργούσε πολύ άγχος και αυτό άρχισε να επηρεάζει αρνητικά ολόκληρη την οικογένειά μας. Σε αυτό το σημείο ήρθε η βοήθεια από τη Μυρτώ. Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί απίστευτο, αλλά ο μικρός μας άρχισε να κοιμάται ήρεμα και εύκολα μετά από το πρώτο κιόλας μάθημα! Τα βράδυα μας πλέον είναι ευχάριστα, γεμάτα γέλιο και αγκαλιές όπως θα έπρεπε να είναι, αντί για άγχος για το αν θα κοιμηθεί. Ο γιός μας έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και έχει γίνει εξπέρ στο να χρησιμοποιεί τα εργαλεία που του έδειξε η Μυρτώ μέσω του προγράμματος Mindfulness for Kids. Είναι πραγματικά θεόσταλτη.”
Ελένη Αλεξίου, Δικηγόρος, Partner Alexiou Kosmopoulos Lawfirm, μητέρα μαθητή Mindfulness for Kids

 
 

"Every week I find myself between earth and sky in your moving meditation classes. Any thoughts that weigh me down are lifted. I come out feeling lightness and freedom."
Chiara Sebesta, Architect, Open Floor

 

"Ζήσαμε όλοι μαζί μια απόλυτα αληθινή εμπειρία και πήραμε μαζί πολύτιμη γνώση για τον κόσμο του mindfulness. Ενθουσιαστήκαμε από την τόσο όμορφη συνεργασία και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση!" Όλγα Φούρναρη, Darphin/Origins Marketing Manager Balkans, corporate program

 
 

"Το πρόγραμμα αυτό ήταν μια πορεία προς τον εαυτό που απόλαυσα πολύ. Με βοήθησε να ξεκινήσω ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ενσυναίσθησης που συνεχίζεται."
Eλίνα Κωνσταντίνου, πρόγραμμα mindfulness

"Ξεκίνησα δοκιμαστικά, τώρα αδημονώ κάθε εβδομάδα να βρεθώ με τη ζεστή ομάδα! Μουσική, άσκηση, εκτόνωση, σύνδεση. Χάνομαι και βρίσκομαι χωρίς προσπάθεια, σώμα και νους πορεύονται με πλήρη ελευθερία! Μυρτώ, μοιράζεις τη θετική σου ενέργεια στο χώρο και τα πάντα κυλούν! Ευχαριστώ εσένα και την ομάδα!"
Τάνια Σμυρναίου, Open Floor

 
 

"Thank you so much for an experience that has eternally changed the way I move. More open, no judgement, just being, enjoying. And for having each and everyone in that room feel something moving."
Pinar Ustun, Interior Designer, Open Floor

"Το Open Floor session στην αρχή του Climathon Athens μας βοήθησε να χαλαρώσουμε, να αφήσουμε πίσω ό,τι μας προβλημάτιζε και να δεθούμε σαν ομάδα ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!"
Λόις Κατσέλη, General Manager Οργάνωση Γη, εταιρικό event

 
 

"Journey to the Heart" was a heart-opening, explorative and sentimental journey in a space where everyone could feel safe to express themselves and interact, diving deep to the heart where our centre is."
Rania Todoulou, CEO World Profile Group, Journey to the Heart workshop

"I would like to thank you once again for the unique experience you kindly and generously shared with us. It was great for team building, we had a lot of fun and it helped our group a lot. You were a great coach and I am very happy I got to work with you."
Nona Shagoyan, Manager World Profile Group εταιρικό workshop

 
 

"We have no words to express our gratitude to you! What an amazing workshop, what an amazing experience, we are speechless! You led us with such inspiration and professionalism beyond what words can ever describe!"
Rania Todoulou, CEO World Profile Group, εταιρικό workshop

"Ξεκίνησα αυτό το σύντομο ταξίδι για την εμπειρία και ως πράξη φροντίδας προς το εαυτό μου. Τελικά ανακάλυψα ότι όλα τα εργαλεία (αναπνοή, σώμα, κίνηση, σκέψη, συνειδητότητα, καλοσύνη) τα έχουμε έτοιμα. Απίστευτο μέσο το σώμα μας όταν το αφουγκραστούμε και του δώσουμε την ευκαιρία που του αξίζει. Χρειάζεται ένα ευγενικό χέρι, μια ευγενική παρότρυνση - που ήταν η Μυρτώ - για να σε οδηγήσει κοντά σε αυτά τα εργαλεία και μετά, όπως για όλα, αναλαμβάνεις την ευθύνη των επιλογών σου. Ευχαριστώ..." Eύη Παναγιωτοπούλου, Ψυχολόγος, πρόγραμμα mindfulness

 
 

 

"Αυτό το workshop ήταν για εμένα, όπως και για όλη την υπόλοιπη ομάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία που μας γέμισε ανέλπιστα συναισθήματα. Ο τρόπος που οδήγησες τόσους διαφορετικούς και σχετικά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους στο να ενωθούν και να μοιραστούν τόσα συναισθήματα ήταν μοναδικός!"
Μαρία Μιχαλινού, εταιρικό workshop

"Μυρτώ σε ευχαριστώ που με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ! Είμαι πιο ήρεμος και κοιμάμαι καλύτερα."
Γιώργος Κ., 6 ετών, Μindfulness for Kids

 
 

"Our 6 year-old was having trouble sleeping at night. After a month or so, it had really become very stressful for him and it had started taking a toll on our family. Then Myrto came in the picture. I know it will seem impossible, but our boy started sleeping quietly from day 1! It’s been 4 months now and bedtime is fun and hugs, as it should be. Our boy is more confident than ever and has become quite the expert at using the tools Myrto has offered him. She is a godsend."
Helen Alexiou, mother of our youngest mindfulness student, Mindfulness for Kids

"Ήταν ένα μαγικό ταξίδι σε μια όψη του εαυτού μου που δεν είχα αντιληφθεί ότι ήταν τόσο ουσιώδης. Μου έδειξε πως αυτή η αναπνοή είναι πολύ σημαντική και με γεμίζει σταθερότητα κάθε φορά που βρίσκομαι μετέωρη από σκέψεις, προβλήματα, πιέσεις μικρές ή μεγάλες. Δεν ήταν εύκολο ταξίδι, όμως την πραγματική του αξία την αντιλήφθηκα πλήρως όταν πια είχα ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων. Και είμαι ευγνώμων κάθε μέρα, με κάθε μικρή αναπνοή.”
Γιολάντα Γραμματικάκη, πρόγραμμα mindfulness

 
 

"Παρακολούθησα το πρόγραμμα Mindfulness Immersion αλλά και τα μαθήματα κινητικού διαλογισμού Open Floor και παρόλες τις διαφορές τους ήταν και οι δύο πρακτικές υπέροχες. Στο Open Floor απόλαυσα την επαφή με τον εαυτό μου, κινήθηκα με ελευθερία ακούγοντας καταπληκτική μουσική και στο πρόγραμμα mindfulness έμαθα να ηρεμώ καλύτερα και ένιωθα ανανεωμένη μετά από κάθε μάθημα. Συνδέθηκα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην ομάδα και είδα με έκπληξη ότι μοιραζόμαστε παρόμοιες δυσκολίες και προκλήσεις στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που με βοήθησε. Η Μυρτώ είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος με καταπληκτική ενέργεια την οποία μοιράζεται απλόχερα σε όλα τα μαθήματά της.”
Μαρία Δημητριάδου, Corporate Planning & Investor Relations Piraeus Bank, Mindfulness Immersion & Open Floor

"Το Open Floor είναι ένα υπέροχο ταξίδι αναζήτησης. Μέσα από την αφιλτράριστη κίνησή μας, με εκπληκτικές μουσικές, βρίσκουμε τη μαγεία της ψυχής μας που τελικά έχει πολλή γαλήνη, ενέργεια, χαρά, ισορροπία, λύσεις, δύναμη, αγάπη…" '
Άρτεμις Μπαξεβανίδη, Οpen Floor

 
 

"Η αίθουσα γέμισε με ήρεμα, γαλήνια, χαρούμενα πρόσωπα, απαλλαγμένα από κάθε σκέψη, κάθε βάρος, κάθε ανησυχία, που απλά απολάμβαναν αυτό που τους συνέβαινε. Σε ένα χώρο με ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου, όπου οι περισσότεροι είμασταν σχεδόν άγνωστοι μεταξύ μας, ένιωσα αυτό που όλοι αναζητάμε - αγάπη, ενότητα, την αίσθηση ότι είμαστε όλοι ένα σώμα χωρίς σύνορα, μια ενέργεια, Ένα!"
Μαρίνα Σφακιανάκη, CEO Marina Sfakianaki Design Materials, εταιρικό workshop