ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρόγραμμα Mindfulness for Resilience | 6 εβδομάδες

To Mindfulness for Resilience είναι ένα ομαδικό βιωματικό πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης και εμβάθυνσης στην ανάπτυξη δεξιοτήτων mindfulness (ενσυνειδητότητα). Πραγματοποιείται σε 6 εβδομαδιαίες και εστιάζει στους μηχανισμούς αντίδρασης άγχους (stress response) αλλά και στην ανάπτυξη της ικανότητας αυτορρύθμισης (self-regulation) και ανθεκτικότητας (resilience) των συμμετεχόντων. Περιλαμβάνει εμβάθυνση σε τεχνικές mindfulness (διαλογισμό, εφαρμογές γνωσιακής συμπεριφορικής προσέγγισης, ήπιες σωματικές ασκήσεις), διδακτικές παρουσιάσεις, ομαδική συζήτηση και στοχεύει στη μεγιστοποίηση των έμφυτων ικανοτήτων των συμμετεχόντων για μάθηση, αυτορρύθμιση, προσωπική εξέλιξη και βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της εργασίας αλλά και της καθημερινής ζωής. Ο μεγαλύτερος παράγοντας επιτυχίας του προγράμματος βασίζεται στην προσωπική δέσμευση του κάθε συμμετέχοντα για καθημερινή εξάσκηση (περίπου 30 λεπτών) μεταξύ των ενοτήτων, με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα και υλικό εξάσκησης στο σπίτι.

Όλα τα στοιχεία που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα είναι απολύτως εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο από τον εκπαιδευτή για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του προγράμματος. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό ετών
Ημερομηνία γέννησης *
Ημερομηνία γέννησης
Έχετε διαγνωσθεί ή παρακολουθείστε από γιατρό για θέματα ψυχικών διαταραχών τον τελευταίο χρόνο (αγχώδης διαταραχή, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού κ.ά.);
Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για να είμαστε σε επαφή μαζί σας και να παρέχουμε ενημερώσεις. Μπορείτε να διαγραφείτε από το newsletter του κέντρου One Breath πατώντας “unsubscribe” στο κάτω μέρος κάθε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας στο info@onebreath.eu. Πατώντας “Υποβολή”, συμφωνείτε η One Breath να διαχειρίζεται τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.onebreath.eu.