Back to All Events

One Breath One Community

  • Κτήμα Αρίστη Πλουτάρχου και Κέας Χαλάνδρι 15234 Ελλάδα (map)
on ebreath.jpg

One Breath One Community
Καλλιεργώντας μια κοινότητα επίγνωσης, γαλήνης και ευεξίας για έναν ομορφότερο κόσμο 


Με χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο Community Event μας, στο καταπράσινο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι. Ελάτε να περάσουμε ένα πρωινό με καθοδηγούμενη πρακτική διαλογισμού mindfulness για όλα τα επίπεδα και μετά θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε λίγο χρόνο μαζί για συζήτηση και να απολαύσουμε ζεστά βιολογικά αψεψήματα Saristi και με τη βοήθεια των yoga mats της Aladastra.

Community events

Οι ανοιχτές αυτές συναντήσεις θα διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να μαζευόμαστε για ομαδική εξάσκηση για να αναθερμάνουμε την πρακτική μας αλλά και να μοιραστούμε οτιδήποτε μας εμπνέει, να συζητάμε απορίες και εμπειρίες που έχουμε σχετικά με το διαλογισμό αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να ζούμε καλύτερα και να προσφέρουμε σαν κοινότητα στον κόσμο μας. Συχνά μαζί μας θα είναι και καλεσμένοι για ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν (ευεξία, εθελοντισμός, η σχέση μας με τα παιδιά, υγεία, ψυχική υγεία κλπ). Μετά την πρακτική που θα διαρκέσει περίπου 30-40 λεπτά μαζί με μια εισαγωγή, θα έχουμε χρόνο για συζήτηση αλλά και να απολαύσουμε υπέροχα βιολογικά herbal infusions Saristi.

Η πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε μια ζεστή κοινότητα ανθρώπων που επιθυμούν να ζουν πιο συνειδητά, αλλά και να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε έναν πιο όμορφο και γαλήνιο κόσμο για όλους. Μια αναπνοή μας συνδέει όλους! #OneBreathTribe

Το Κτήμα Αρίστη είναι ένας κρυφός παράδεισος μέσα στη φύση με βιολογικές καλλιέργειες, μόλις 6 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Αγ. Παρασκευή και μας φιλοξενεί στο ζεστό του χώρο για αυτές τις συναντήσεις.

Σε ποιούς απευθύνονται

Τα events είναι ανοιχτά σε όλους! Απευθύνονται σε μαθητές του κέντρου μας, σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα εταιρικά σεμνιάριά μας, αλλά και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τις πρακτικές του mindfulness και του Open Floor και να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία στο διαλογισμό.

Πληροφορίες & συμμετοχή

Διεύθυνση: Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι 15234
Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα: 11:00 - 12:30
Κόστος συμμετοχής: δωρεάν (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
Πληροφορίες:  Κτήμα Αρίστη 2106085559 - info@ktimaaristi.com, One Breath Center 6932239027 - info@onebreath.eu

Τι να έχετε μαζί σας

Κουβερτάκι για να σκεπαστείτε, το στρωματάκι yoga και το μαξιλαράκι της πρακτικής σας (αν έχετε). Στο χώρο θα υπάρχουν στρωματάκια χορηγία της Aladastra και καρέκλες.

Φωτογραφίες από το πρώτο Community Event μας

Εισηγήτρια | Μυρτώ Λεγάκη

Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και Master's in Business Administration (MBA) στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ και έπειτα δούλεψε για 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing director στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα σε υψηλόβαθμες θέσεις μεγάλων εταιριών.

To 2010 αναζητώντας έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το έντονο άγχος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ήρθε σε επαφή με το βουδιστικό διαλογισμό vipassana/insight meditation. Εμβαθύνοντας για πολλά χρόνια στην πρακτική, βίωσε μεταμορφωτικές θετικές αλλαγές που άγγιξαν κάθε κομμάτι της ζωής της. Μετά από κάποια χρόνια άφησε τον επιχειρηματικό κόσμο και ακολουθώντας το κάλεσμά της, ίδρυσε το One Breath Mindful Living Center με στόχο τη διάδοση τεκμηριωμένων μεθόδων και πρακτικών που συμβάλλουν στο να ζούμε πιο συνειδητά και διδάσκει mindfulness και κινητικό διαλογισμό σε ενήλικες, εφήβους, παιδιά και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness και MBSR  (Mindfulness Based Stress Reduction) από το Center for Mindfulness της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης όπως αναπτύχθηκε από τον Δρ. Jon Kabat-Zinn, εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους από τον οργανισμό Mindful Schools και κινητικού διαλογισμού Open Floor. Eπίσης εκπαιδεύεται στις αρχές της συστημικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). 

Είναι ομιλήτρια TEDx και συνεντεύξεις της έχουν παρουσιαστεί στο Thrive Global, ΓΥΝΑΙΚΑ, Love Yourself της εφημερίδας Καθημερινή, Votre Beauté, Athinorama μεταξύ άλλων. Ανάμεσα στους πελάτες του κέντρου One Breath συμπεριλαμβάνονται η Τράπεζα Πειραιώς, Google, Mastercard, Roche, Darphin, Quest Holdings, Holmes Places, DHL καθώς και ΜΚΟ και εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

Κτήμα Αρίστη

Μέσα στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου κρύβεται μια μικρή όαση. Θέλοντας να χαρίσει την εμπειρία της καλλιέργειας, τη γνώση της γης και την εσωτερική ηρεμία, το Κτήμα Αρίστη δημιουργήθηκε ως ένας πολυχώρος που μας παρέχει τη δυνατότητα να σταματήσουμε για λίγο το χρόνο και να εκτιμήσουμε τη φυσική ομορφιά που υπάρχει απλόχερα γύρω μας.